2012-08-21 08:32:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - ma remek formában van

Napi horoszkóp augusztus 21-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán tényleg több pihenésre lenne szüksége. Különösen, ha a nyáron még nem talált alkalmat a hosszabb lazításra. Most már ne halogassa tovább, különben az egészsége látja kárát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Onnan várhat kellemes meglepetést, ahonnan nem is remélte volna. A mai nap biztosan nem múlik el váratlan öröm nélkül. A virágok ma különösen vonzzák: lepje meg magát egy különleges növénnyel! Öleljen át egy fát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma remek formában van: úgy fog az elméje, mint a borotva. A főnökei szemét sem kerüli el éleselméjűsége. Jó tanácsainak most különösen hálás lehet. Olyan ötletekkel áll elő, amivel javítani tudja az üzletmenetet, a hatékonyságot.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon megint leckét kell vennie a türelem erényéből. Minél inkább szeretne siettetni, sürgetni valamit, az annál lassabban fog megtörténni. Az eszközökben is válogatnia kellene. A szelíd rábeszélés eszköze lehet egy virág.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szándékai ma nem biztos, hogy harmóniában állnak a tetteivel. Jót akar, de vajon jól is intézi a dolgát? Legyen kicsit lassúbb, és kevésbé akarnok. A mosoly ma előbbre viszi, mint a kevély gőg és a kiabáló szavak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szabaduljon meg a félelmeitől, a szorongásaitól. Amitől retteg, az úgyis hamarosan ön elé áll. Hisz épp az elképzeléssel nyit magában neki kaput. Ha teheti, inkább ne is nézzen híradót, tévét. Ott is szívesebben közlik a rosszat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma végre megmutathatja, miben is áll az ön különlegessége. Nem szabad, vétek tovább rejtegetnie a tehetséget, amit magában hordoz. Ha pedig még nem dolgozta ki eléggé, akkor kezdjen neki! A tehetsége tehetőssé teheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy nyaral, akkor söpörjön ki végre minden munkahelyi gondot az agyából. Ha most is csak feleslegesen rágódik azon, amiben ráadásul nem is tud részt venni, akkor hogy fog feltöltődni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hallgassa meg végre a környezetében élők véleményét is. Nem biztos, hogy ön a bölcsesség letéteményese. És ha igen, még akkor is osztoznia kell másokkal – ami csak a párbeszéd útján lesz lehetséges. Vitázzon, de legyen szelíd!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Anyagilag nem áll a legjobban, de minden reménye megvan, hogy ezen változtasson. Biztos, hogy a helyén van? Ha nem azt csinálja, amit igazán szeret, akkor ez az első hiba. Abból sohasem fog meggazdagodni, amit utálattal tesz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön általában gyors és határozott, de a mai napon nem. Ne bánja: van olyan dolog, ami csak a lassúságban tud kibontakozni. Gondoljon a növényekre: a virág sem egyszerre bomlik ki. A szerelem, és a művészi alkotás is ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól indulhat a hete a mai nappal. A hosszú hétvége sok pihenést és élményt is hozott, és most feldobott hangulatban vághat bele a munkába. Szerencsére a lendületessége egész nap kitart, és még másokra is átragad.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: